Jay Smith som familjeunderhållare

År 2010 upptäcktes den då okände sångaren Jay Smith när han vann sångtävlingen ”Idol”. Han blev snabbt en favorit bland publiken speciellt efter hans klockrena version av den populära låten ”Like a Prayer” som han sjöng för att hylla sitt ex. Hans starka och grova röst fångade inte bara den svenska publikens hjärtan utan även den amerikanska nöjesprofilen ”Perez Hilton” framförde en skriven hyllning till sångarens version av Madonnas hitlåt. Detta blev väldigt uppskattat men nu när han har mer fria händer så är det inte bara låtarna som är mer åt hårdrockshållet utan även hans utseende. Du kan till exempel se Jay Smith bära smink då och då under framträdanden och känner du själv att du behöver förbättra sminkförrådet därhemma, ta tillfället i akt och köp ditt smink online där du oftast får billigare priser. Jay Smith är en hårdrockare och föredrar att sjunga låtar som går i den genren men under sin tid i ”Idol” så blev det covers på olika hitlåtar där han tog till sig låten och framförde en egen version.

Fotboll och familjefest

När snön har smält och gräset sakta börjar kämpa sig fram ur den stenhårda marken så är det dags för fotboll i Sverige. En sport som engagerar tusentals personer runt om i Sverige, oavsett om de går på varje match eller inte. Artisten Jay Smith underhåller på superettanpremiären den 1 april när Helsingborg IF gör debut i superettan. Trots att han inte har lika många ögon på sig nu som under tiden i ”Idol” så är han fortfarande aktiv inom musik. I samband med premiären så kommer besökarna få njuta av hårdrockarens stämma samtidigt som de kan ta del av hoppborg, hinderbana och andra roliga aktiviteter. Det är en perfekt dag för familjen att ta del av både musik från grymma artister samtidigt som de får njuta av Helsingborgs IF:s intågande i superettan mot Trelleborg. Tillfället är perfekt för dig som fastnade för Jay Smith under ”Idoltiden” och nu vill ta reda på om hans stämma fortfarande är lika fantastisk och maffig. Det bjuds på en fartfylld dag med invigningar av alla slag och musik i stora mängder, en dag för hela familjen helt enkelt.

Njut av Jay Smiths fantastiska sångröst

Många artister under ”Idol” har fångat ens intresse och vissa mer än andra. En av de artisterna som sjöng bort publiken totalt var Jay Smith som gjorde en fantastisk cover på Madonnas ”Like a Prayer” och framträdde dessutom i kilt. Låten var en hyllning till hans ungdomskärlek och kilten var en hyllning till hans far då familjen har engelsk påbrå. Jay smith gjorde fantastiska framträdanden och briljerade gång på gång vilket ledde till att han tillslut vann hela ”Idol”. Efter vinsten som innebär ett skivkontrakt på ett år släppte han några låtar men nu på senare år har han mer börjat komma in i sin egna stil, den rockigare. Våren nalkas och det är äntligen dags för fotboll, då bjuder Helsingborgs IF på familjefest. Underhållning sker hela dagen med olika invigningar och framträdanden av bland annat Jay Smith. Det är en perfekt dag att bjuda med hela familjen på både musik och fotboll, vilket är en oslagbar kombination. Har du tidigare inte varit ett fan av Jay Smith så lär du bli det nu efter att ha hört hans fantastiska stämma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *