Jay Smith på sociala medier


Jay Smith använder sociala medier flitigt och är helt i vår tid med att nyttja det för att sprida sitt budskap. På Facebook har Jay över 100 000 följare som kan följa allt från hans vardag till hans spelprogram och vart de kan se och lyssna på honom. Han presenterar sig själv och berättar vilka intressen han har i livet och hur man kommer i kontakt med honom. I evenemangskalender hittar man vart och när han spelar. I hans spelschema ser han till att han åker runt hela landet så alla ska ha en chans att uppleva hans musik och närvaro.

Twitter
Det är inte bara på Facebook som Jay marknadsför sig själv, du
hittar även honom på Twitter där du kan följa små korta notiser om vad han gör, planerar och gjort. Tillsammans med små videos berättar han små vardagliga saker om sitt turnéliv. Har du inte möjlighet att åka och titta på honom så hittar du massor av hans musikvideos på hans Facebook- och Twittersida. Förutom internet finns C More på Canal Digital. Där får man ibland möjlighet att se musik men även andra typer av sändningar såsom sport och filmer.

Ett bra tips
Ett bra tips om du vill åka och se Jay uppträda vid någon större högtid är att besöka stadens egens hemsida. Där hittar du information om vad mer som finns att göra och vilka hotell som finns. Det kan finnas paketerbjudanden i samband med större evenemang där allt är inkluderat. Genom att följa Jay kan du få tips om vart han kommer bo, och om han ämnar göra andra saker när han är i staden, det kan göra att du får en liten extra glimt av din idol. Jay är en oerhört duktig artist, så nästa gång du besöker någon av hans framträdanden hoppas jag han bjuder er på en show där han spelar lite av alla de instrument han kan spela på. Gitarren ses han med hela tiden, men fiolen tillhör undantagen och jag hoppas han bjuder publiken på en liten melodi på den.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *